Nieuwsarchief

Hier vindt u de oude nieuws berichten, die eerste op de HOME pagina stonden.


22-12-06 - Er wordt nu hard gewerkt aan een walkthrough sectie.
De eerste Walkthrough die er op komt te staan gaat over Street gangs/River city ransom.
Alle Walkthroughs en document worden echter wel in het engels geschreven.
17-12-06 - De "NES PC" pagina is af, de NES PC werkt goed!
Er is een tutorial toegevoegd aan de tutorial sectie, hierin wordt beschreven hoe je je Game cartridges schoon kan maken/houden.
25-10-06 - In de tussenliggende tijd na de vorige update, heb ik gewerkt aan een sega sectie, die staat nu online. Ook ben ik bezig met een tutorial sectie, deze is nu nog onder constructie. De tutorial pagina kan al wel bekeken worden, maar er staat nog geen tutorial online.
Informatie over de tutorials volgt.
11-10-06 - Er is een tijd geen grote update geweest, maar nu is het weer zo ver. Eeen aantal dagen geleden ben ik de "NES PC" pagina begonnen. Maar vandaag heb ik het moederbord en de PSU-set (voeding) binnengekregen, na iets langer wachten dan verwacht, maar goed, dat heb je met importeren. Dus er is weer een NES PC pagina update!
06-07-06 - Vandaag zijn de Nintendo 64, Gameboy en Gameboy color secties aan de collectie pagina toegevoegd. Ook is de hardware pagina veranderd.
05-07-06 - De collectie sectie is vandaag veranderd. Het was eerst n pagina met meerdere tabellen erop, en nu linkt de collectie pagina naar verschillende andere pagina's die over die ene console gaan.
04-07-06 - Vandaag heb ik de collectie pagina een beetje aangepast. Ik heb de slashes (/) die staan voor presentie van een doosje of handleiding vervangen door de woorden "Box" voor doosje en "Manual" voor handleiding. Dit bevorderd de overzichtelijkheid van de tabel, omdat je niet naar boven hoef te scrollen om te zien waar de slash voor staat. Ook zijn er veel SNES scans toegevoegd.
30-06-06 - Op de collectiepagina is een rij aangemaakt met de regio's, waar de spellen vandaan komen, erin.
29-06-06 - Vandaag heb ik weer wat gepdate, op de collectie pagina zijn er beter navigatie mogelijkheden aangebracht, en de kolommen zijn wat overzichtelijker gemaakt doordat de aantallen er bij zijn gezet, in plaats van het spel een aantal keer in de tabel te zetten.
28-06-06 - Er is weer veel gepdate de afgelopen tijd, zoals het maken van de SNES sectie. De komende tijd zal ik proberen om de site er iets mooier uit te laten zien. Ik ben nu alvast begonnen met de links.
09-04-06 - Vandaag is er een nieuwe sectie gemaakt waar je kunt kijken welke spellen er op welke datum aan de collectie zijn toegevoegd.
20-03-06 - De nieuwe site schiet al aardig op nog even geduld...
12-03-06 - De site is vandaag gepdate met de site info
24-03-06 - De nieuwe site staat erop! Er komen nu dagelijks updates. Mocht u nog wensen hebben of opmerkingen over de site dan kunt u mailen. Mijn e-mail adres staat bij Contact
28-03-06 - De gehele NES collectie van mij staat op de site. Klik op de naam van het spel om een afbeelding van de spelcassette te krijgen.
25-03-06 - Vandaag is het versieblokje een beetje veranderd qua oppervlakte en versienummer. Ook ben ik begonnen aan mijn collectie.
05-04-06 - Er is een link toegevoegd aan het menu, "hardware". Deze gaat nu nog alleen over de specificaties van de snes, maar over een tijdje komen er ook de specificaties van de NES en alle andere nintendo consoles en hendhelds te staan.
06-04-06 - De specificaties van de NES zijn toegevoegd! Check de "hardware" pagina.