De prijslijst
Reparatie

Kosten Opmerkingen
NES maken €7,50- Voor een mooie prijs wordt uw NES weer gemaakt! (kan alleen worden gemaakt als hij de volgende symptomen vertoond: knipperend beeld, gekeurd beeld, grijs beeld, geregelt vastlopen van het spel).
Spel cleanen €0,50 Als u uw NES heeft laten cleanen, maar uw spellen nog niet dan heeft u kans dat u nog niet kan spelen.
Joystick cleanen €1,- Uw joystick wordt weer wat "frisser" gemaakt voor een laag prijsje (de prijs is laag in verhouding tot hoe lang ik er mee bezig ben).


Kopen

Kosten Opmerkingen
NES kopen €20,- De NES die u bij bij kunt kopen is perfect werkend. Alle benodigde aansluitkabels zitten erbij en een controller.
Joystick kopen / De joysticks die u bij mij koopt zijn altijd gecleand en helemaal goed nagekeken. De prijs van de joysticks wordt gebaseerd op de staat waarin ze verkeren.
Gamegenie €8,99 Een Gamegenie wordt gebruikt om NES spellen moeilijker of makkelijker te maken. Het is gewoon een soort cheat cartridge. Maar met een gamegenie kun je ook weer nes spellen spelen in een NES die knippert, vastloopt, enz. Hier zit wel het nadeel aan dat het spel ook weer kan vastlopen met gamegenie alleen is de kans kleiner. Als je geen zin hebt om de nintendo te laten maken is dit wel een goede oplossing, maar toch is het laten repareren van je NES wel weer beter want het spel loopt dan niet meer vast.


Verkoop

kosten Opmerkingen
Nes verkopen / De prijs die u voor uw NES krijgt verschild per NES. Als de NES er nog mooi uitziet krijgt u er meer voor dan wanneer hij er niet zo mooi meer uitziet. Stuur een e-mail om af te spreken.


Als u uw NES wil laten maken, de joystick(s) laten cleanen, de spellen laten cleanen of u wil meer informatie, stuur dan gerust een mailtje: E-MAIL
Versie 2.0
GTman 2006