Reparatie

De Console
De NES consoleKnipperend scherm, gekleurd scherm, vastlopende spellen? U ken dit vast wel als u de "trotse" bezitter bent van een Nintendo NES. U kunt dit proberen op te lossen door te blazen in de NES, maar dan loopt hij vast en de contacten gaan oxideren, dus op zoek naar een andere oplossing. Het volgende is met behulp van een GameGenie. Dan doen de meeste spellen het ook wel weer (niet elk spel), en de nintendo NES loopt dan ook wat minder vaak vast, maar zou het nou niet leuk zijn als u zonder gamegenie en spel in een keer spelend kon krijgen? Nou, dat kan!

Als uw NES één of meerdere van deze symptomen vertoond dan kan ik proberen om hem weer "levend" te krijgen. Het knipperen van het scherm, en al die andere dingen hebben meestal maar één oorzaak. De connector is "te los" geworden. Met mijn gereedschap ben ik in staat om uw NES weer te cleanen (al het vuil eruit), en natuurlijk het knipper / blinker probleem op te lossen!

De joystick
De NES controller

De joystick, wie kent hem niet. Het vierkante geval. Tja, als u graag op de NES wilt spelen heeft u ook tenminste één controller nodig. En wie vindt het nou lekker om met een controller te spelen waarvan de randen helemaal bruin zijn, de knopjes zijn helemaal zwart of andere smerige dingen. In die gevallen kunt u de controllers helemaal laten cleanen door mij. dan kan hij er weer even tegenaan.

De spellen
Een NES game cartridgeDe spellen van de NES, die grote vierkante cardridges, wie kent ze niet. Het is heel leuk om op de NES te spelen, en daarom moeten de spellen het ook wel blijven doen. Ik kan uw NES wel maken, maar als uw spellen het niet doen is het ook niet leuk. Daarom raad ik u aan om uw spellen te cleanen met isopropanol, of contactspray. Als u niet weet hoe dit moet kan ik dit ook wel voor u doen.


Als u uw NES wil laten maken, de joystick(s) laten cleanen, de spellen laten cleanen of u wil meer informatie, stuur dan gerust een mailtje: E-MAIL


Versie 2.0
GTman 2006